Geen problemen meer met uw sanitair

Een loodgieter komt altijd van pas

Of nu een loodgieter zoekt voor uw nieuwbouw of renovatie: De Weerdt staat u graag bij. Wij hebben 15 jaar ervaring als loodgieter in Ninove.

Onze diensten

Wij installeren, herstellen, onderhouden of vervangen alle sanitair, zoals kranenwerk, toiletten, douches, wastafels, badkuipen, maar ook pijpen, leidingen, afvoer, boilers of drukinstallaties.

We voeren ook meer specifieke herstellingen uit, zoals lood solderen, dat steeds zeldzamer wordt!

Bezoek onze andere webpagina’s voor meer informatie. Wij hebben specifieke infopagina’s over sanitaire installaties en dringende loodgieterijherstelling.

Onze sterke punten

Onze troeven als loodgieter zijn stiptheid, kwaliteitsmateriaal, een tweetalig team en een zeer goede verhouding prijs/kwaliteit. Neem dus gerust contact op om uw werken met ons te bespreken. Wij stellen graag een gratis prijsofferte voor u op.

Contactinformatie

Wat voor loodgietersdiensten u ook nodig hebt: wij komen u snel te hulp. We komen bij u langs in Ninove, waar we gevestigd zijn, maar ook overal in Brussel. We zijn heel eenvoudig te bereiken: per telefoon, alle dagen van de week van 8.00 tot 18.00 uur; of op elk moment via het contactformulier op onze website.