Wacht niet op de herfst maar voorkom problemen tijdig

Nu is het moment om uw schoorsteen te laten vegen

Om brand of het terugstromen van schadelijke gassen in uw woning te vermijden, is het belangrijk om regelmatig uw schoorsteen te laten vegen. Een regelmatig onderhoud verzekert u van een goede werking maar vermijdt ook erger! Als u een professionele schoorsteenveegdienst in Ninove en omgeving zoekt, belt u De Weerdt.

Waarom schoorsteenvegen zo belangrijk is

Er zijn verschillende redenen waarom het nodig is uw schoorsteen te onderhouden:

  • legale overwegingen;
  • veiligheid;
  • economische redenen;
  • milieuoverwegingen

Net zoals het onderhoud van uw ketel moet u schoorsteenvegen vooral niet onderschatten. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een gratis prijsofferte of voor een afspraak.

Nauwgezet werk

Naast ons werk als verwarmingsspecialist zijn wij ook sinds meer dan 15 jaar actief als schoorsteenvegers. We gebruiken daarvoor enkel materieel van hoge kwaliteit en we gaan uiterst nauwgezet te werk. We zullen u nooit en te nimmer blootstellen aan de talrijke risico’s en gevaren van half werk.

Neem vandaag nog contact met ons op

Vergeet niet om regelmatig uw schoorsteen te laten vegen. Vertrouw hiervoor op de professionals en bel ons voor een afspraak. We werken vanuit Ninove, maar komen overal in Brussel langs. We zijn van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur beschikbaar. Als u nog vragen hebt, aarzel dan niet om het online contactformulier in te vullen. We antwoorden zo snel mogelijk!