Kom de winter warm door

Een verwarmingsspecialist nodig in Ninove of Brussel? De Weerdt helpt u uit de brand!

Zoekt u een verwarmingsspecialist in Ninove en omgeving? Schakel dan de experts van De Weerdt in. Wij bestaan sinds 2015 als loodgieterij en verwarmingsspecialist, maar hebben ruim 15 jaar ervaring in het vak. Heeft u werk nodig aan uw cv of sanitair? Neem dan gerust contact op!

Schoorsteenvegen

Deze onvermijdelijke klus wordt soms verwaarloosd, maar is toch heel belangrijk! Schoorsteenvegen kan een hoop zorgen besparen, zoals het terugstromen van gassen of zelfs brand. Laat uw schoorsteen nakijken en vegen door De Weerdt om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Onderhoud van verwarmingsketels

Wilt u besparen op uw energie rekening, uw uitstoot beperken en uw installatie langer laten meegaan? Laat dan op tijd een onderhoud van uw ketel uitvoeren. Regelmatig onderhoud draagt niet alleen aan het milieu, maar ook aan uw portefeuille! Wij komen graag bij u langs om uw ketel na te kijken en te onderhouden.

Loodgieterij

Een kapotte waterleiding? Een nieuwe installatie of een eenvoudige renovatie? Wilt u nieuwe kranen installeren? Een loodgieter kan heel wat klussen klaren. De Weerdt voert al deze karweien en meer deskundig uit!

Sanitair

Doe voor alle verbouwingen in keukens, badkamers of wasruimtes een beroep op ons team. Wij installeren sanitair van a tot z. Van het leggen van leidingen tot de installatie van een bad of wastafel: wij zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Als u onverwacht zonder verwarming of water zit, kunt u een beroep doen op onze dringende herstellingsdiensten voor loodgieterij. We zijn doordeweeks en in het weekend beschikbaar tot 20.00 uur en schieten u zo snel mogelijk te hulp. Houd onze contactgegevens bij de hand: u weet maar nooit!

Ervaar het verschil van De Weerdt

Voor al onze diensten kunnen we een gratis prijsofferte opmaken. U zult zien dat wij redelijke prijzen hanteren voor een kwalitatieve service en hoogwaardig materiaal. Bovendien zijn we punctueel, eerlijk, tweetalig en hebben we een uitstekende relatie met onze klanten.

Hoe kunt u ons bereiken?

Hebt u een goede verwarmingsspecialist nodig in Ninove of Brussel? Schakel dan onze experts in. U heeft hiervoor twee mogelijkheden: per telefoon op alle dagen van de week van 8.00 tot 18.00 uur, of per email op elk moment, via het contactformulier op onze website. Aarzel niet contact op te nemen voor al uw vragen: we antwoorden met plezier!